Rețineți aceste 12 lucruri și Interdicții pentru un #Hashtag Remarcabil

Majoritatea oamenilor vor fi de acord cu faptul că hashtag-urile au devenit un simbol cu totul nou pentru o comunicare eficientă, în special marketerii care își exprimă brandurile cu cele mai creative hashtag-uri.

Dar, nu toată lumea este atentă la modul corect de utilizare a hashtag-urilor. Dacă este utilizat în mod corespunzător, hashtag-urile (# semne care ajută la crearea liniei de diferență în conținutul social media) fac găsirea conținutului relevant destul de ușor pentru utilizatori. Acestea fac mesajul dvs. mai vizibil și evidențiat, ceea ce, la rândul său, ajută la stimularea acțiunilor sociale. Dimpotrivă, dacă nu sunt utilizate corect, acestea pot afecta negativ credibilitatea mărcii dvs. față de social media. În plus, veți experimenta scăderea activității sociale.

Iată câteva lucruri de bază și interdicții care vă vor ajuta să veniți cu un hashtag unic, dar cel mai interesant, care, la rândul său, vă va lumina brandul pe fiecare canal de socializare.

Înainte de a trece la discuție, permiteți-mi să vă spun trei elemente critice ale unui hashtag perfect. Acestea sunt:

Unic
Relevante
Memorabil
Mai mult vă concentrați pe menținerea simplă și specifică; mai probabil că #tag-ul dvs. va merge în trend pentru o lansare mai lungă posibilă. Deoarece menținerea acesteia mai largă este la fel ca ofensarea vizitatorilor cu ceva ce le este greu de urmărit.

Să începem cu Do ‘ s:
1) Aveți Grijă De Eticheta Hashtag Pentru Fiecare Canal Specific De Social Media
Înainte de a participa sau de a vă implica în orice conversație, este foarte important să vă familiarizați cu modul în care publicul dvs. intenționat utilizează hashtag-urile pe rețeaua lor de socializare preferată. De exemplu-hashtag-urile de pe Instagram implică mai multe despre subiect sau descrieri, în timp ce cele twitter se concentrează pe o anumită conversație.

2) Creați Hashtag-Uri Care Se Potrivesc Perfect Pentru Marca Dvs.
De multe ori, te vei simți tentat sau te-ai simțit tentat pentru un hashtag cu tendințe fierbinți. Dar, este sensibil să mergeți cu hashtag-urile care se potrivesc mărcii dvs. sau ofertelor sale. Pur și simplu trebuie să folosiți bunul simț aici și să vă întrebați – dacă hashtag-ul ales este de fapt relevant pentru mesaj, conținut, imagine și public. Să presupunem că dacă marca dvs. servește clienți de peste 40 de ani, nu ar trebui să luați în considerare utilizarea argoului de tineret. Hashtag-urile irelevante pot face postarea dvs. să pară ciudată.

3) Creați Hashtag-Uri Pentru A Servi Promoțiile
Vrei să faci o promoție? Nimic nu poate da rezultate mai bune decât hashtag-urile. Răspândiți mesajul mărcii dvs. instantaneu. Iată un exemplu de campanie Red Bull citat ca #PutACanOnIt

Puteți crea ceva de genul acesta și puteți face ca marca dvs. să fie în trend în rândul potențialilor clienți.

4) Amintiți-Vă Întotdeauna Să Le Păstrați Scurte Și Ușor De Memorat
Twitter Urmează o limită de 140 de caractere numai. Dacă hashtag-ul dvs. va dura mai mult de jumătate din acesta, este destul de natural ca oamenii să nu vrea să-l includă, deoarece vor pierde conținutul și linkurile semnificative de promovat. Amintiți – vă doar-supraaglomerarea tweet-ului va duce la pierderea atenției în loc să vă apucați.

Acest principiu simplu MERGE adevărat cu fiecare rețea acolo. Chiar dacă sunteți pe platforma unde lungimea nu este o problemă, ar fi sensibil să folosiți ceva memorabil.

5) Asigurați-Vă Că Pentru A Valorifica Prima Literă A Fiecărui Cuvânt
# whenyouusesomanywordstogether într-un hashtag, veți găsi fiecare cuvânt amestecat și nu va fi ușor să treceți prin.

# ButCapitalisation de prima literă în fiecare cuvânt face mai ușor de citit fiecare cuvânt în mod clar doar peste o singură privire. Nu implică faptul că hashtag-urile sunt sensibile la majuscule. Combinarea numeroase cuvinte împreună de multe ori trebuie să fie făcut în mod corespunzător și capitalizarea servește ca cea mai bună soluție aici.

6) Includeți Hashtag-Uri În Conversațiile Twitter
Chaturile Twitter sunt evenimentele online care păstrează întreaga conversație în jurul unui singur hashtag. Se dovedesc a fi o modalitate excelentă de a încuraja relațiile cu publicul țintă și de a stimula implicarea folosind un hashtag de marcă.

Să știm interdicțiile:
Acum că știm ce să urmăm, haideți să avem câteva informații despre practicile proaste din hashtag-uri care pot avea un impact negativ asupra imaginii mărcii dvs. pe social media:

1) nu folosiți niciodată spațiul sau orice fel de punctuație specială
Utilizați #CatchUpWithUs nu # prinde din urmă cu noi. Rețeaua socială va citi doar primul cuvânt. Nici măcar nu folosiți semne de punctuație, dar puteți include numere atât timp cât acestea completează textul folosit (cum ar fi #Sweet16, de exemplu).

2) nu pune simbolul @ în Hashtag-ul tău
Hashtag-urile dvs. nu sunt create pentru a servi scopului de a eticheta utilizatorii rețelei. Cu toate acestea, combinarea hashtag-ului și a simbolului @ va eticheta doar persoana și nu va fi trimis niciun hashtag. Nu țineți puterea hashtag – ului înapoi prin introducerea simbolului @ în el.

3) nu vă faceți spațiul copleșit cu o grămadă de hashtag-uri
#How # iritant # would # it # be # to # skim # through # and # try # reading # twentyfive # hastags # and # also # figuring # out#the # real # message # they # want#to # transmit.

4) Nu practica spam-ul
Există numeroase site-uri web, persoane fizice și mărci care folosesc hashtag-urile în trend și le aruncă literalmente de-a lungul mesajelor lor pe social media fără nici un context, doar pentru a servi scopul de a ajuta alte conturi să le găsească.

Acest lucru ar putea părea funcțional pentru o perioadă scurtă de timp, dar se poate întoarce pe termen lung, deoarece astfel de hashtag-uri par a fi legate de spam. Datorită cărora puteți risca să pierdeți sute și mii de adepți.

5) Asigurați-Vă Că Hashtag-Urile Își Fac Treaba Corect
Să înțelegem acest aspect cu o instanță. Presupunând că sunteți un brand mare de cafea-Cafe De Pleasure și ați sărit pe un hashtag trending, adică #WhereIGetLosted fără a lua în considerare contextul său.

# WhereIGetLosted se referea la oameni pentru a-și împărtăși poveștile de călătorie. Imaginați-vă că împărtășiți „#WhereIGetLostedget niște cafea”. Timpul în care îți vei da seama de greșeala făcută va fi prea târziu pentru a te pocăi.

6) Asigurați-Vă Că Toate Hashtag-Urile Dvs. Funcționează Efectiv
Aici gramatica nazist trebuie să se ferească. Dacă veți fi atât de posesiv în ceea ce privește utilizarea punctuațiilor, veți rupe pur și simplu hashtag-ul. După cum sa discutat deja mai sus, numai numerele nu pot face un hashtag; este nevoie de alfabete în combinație. Creați hashtag-uri ținând cont de toate aspectele pentru a obține rezultatele dorite.

Acum știi ce să faci și să nu faci pentru a crea hashtag-ul perfect, dă-i brandului tău o identitate remarcabilă față de social media printr-un hashtag unic și memorabil.

Lasă un răspuns