Mare: sud-estul Asiei technology Holding raportează un impuls de creștere ridicat, dar în scădere, pierderea mai mare determină scăderea stocului

Rezultatul operațional a fost minus 458, 56 milioane USD (anul precedent: minus 305, 47 milioane USD). Rezultatul net a fost de minus NE$ 570.98 milioane de euro (anul anterior: minus NE$ 425.26 milioane de euro) sau minus NE 0.84 dolari pe acțiune.

La sfârșitul ultimului trimestru, Sea Ltd.numerarul și echivalentele de numerar erau încă sub 11, 13 miliarde USD (trimestrul precedent: puțin sub șase miliarde USD, anul precedent: puțin sub 6, 17 miliarde USD). Cu toate acestea, în perioada premergătoare, Sea a efectuat o majorare de capital.

„Continuăm să vedem o creștere puternică în utilizarea ofertelor SeaMoney. Volumul total de plată pentru portofelul nostru mobil s-a ridicat la 4, 6 miliarde de dolari SUA în al treilea trimestru al anului 2021, cu o creștere de 111 la sută față de anul precedent. În plus, numărul utilizatorilor plătitori trimestriali pentru portofelele noastre mobile a crescut la 39, 3 milioane în trimestrul al treilea.

Chris Feng a fost, de asemenea, numit președinte al Grupului Sea începând cu 1 ianuarie 2022. În acest rol, Feng va continua să raporteze direct președintelui și Directorului Executiv al Grupului Sea, Forrest Li, și va continua să conducă afacerile Shopee și seamoney ale Sea.

În plus, în rolul său de președinte al grupului, el va colabora îndeaproape cu Forrest Li și restul echipei de conducere a grupului cu privire la inițiativele strategice pe termen lung ale Sea, cu un accent tot mai mare pe crearea de sinergii între diferitele unități de afaceri ale Sea.

Sea: dezvoltarea unităților de afaceri
Marea Limitat veniturile din Divertisment Digital segment (Garena, jocuri online) a crescut cu 93.2 la sută pe an (trimestrul precedent: până 166.8 la sută), la NE$ 1.1 miliarde de euro.

Lasă un răspuns