Jumia: de ce stocul platformei africane de comerț electronic se prăbușește astăzi

Cu toate acestea, GMV crescut cu 8.1 la sută la 238.1 de milioane de dolari SUA față de anul precedent. În segmentul pieței, vânzările în aceeași perioadă au scăzut cu 7, 3 la sută de la an la an, până la aproximativ 25, 3 milioane EUR.

Cu toate acestea, pierderea operațională s-a ridicat la aproape 64, 05 milioane USD (anul precedent: minus 33, 26 milioane USD). Venitul Net a fost minus 66,56 milioane USD (anul precedent: minus 38,25 milioane USD). Astfel, pierderea a fost mai mare decât cifra de afaceri.

Cu toate acestea, fluxul de numerar operațional s-a deteriorat la minus 46 milioane USD (anul precedent: minus 24, 35 milioane USD), astfel încât resursele financiare suplimentare au ieșit din companie.

În ultimul trimestru, numerarul și echivalentele de numerar ale companiei s-au ridicat la 583, 6 (trimestrul precedent: aproape 637, 66 milioane USD), inclusiv 185 milioane USD în numerar și echivalente de numerar.

„Comenzile pentru trimestru au atins un nivel maxim de 8, 5 milioane și au accelerat cu 28 la sută de la an la an, cea mai rapidă rată de creștere din ultimele șapte trimestre […] Ca urmare a accelerării de client și numere de ordine, ajungem într-un punct de cotitură în dezvoltarea GMV, ceea ce duce la o creștere în GMV de opt la sută pe an și ajunge la 238 milioane dolari,” Jeremy Hodara și Sacha Poignonnec, co-Chief Executive Officer al Magazin, a comentat cu privire la rezultat.

Lasă un răspuns