JD.com: Alibaba rival poate crește în mod semnificativ vânzările, de mare scrie-coborâșuri pe investiții duce la pierderi

Ca urmare, ritmul de creștere a comerțului electronic și platformă logistică a continuat să scadă în comparație cu trimestrul precedent (253.14 miliarde de yuani), cu o creștere a vânzărilor de aproximativ 26,2 la sută (Q1: plus 39 la sută).

Cu toate acestea, vânzările nete de servicii s-au ridicat la aproape 32, 7 miliarde de yuani în perioada de raportare, cu o creștere de 43, 3 la sută față de anul precedent. Cu toate acestea, vânzările nete de produse au crescut cu 22, 9 la sută de la an la an la aproape 186, 01 miliarde de yuani.

JD.com a obținut un profit operațional de aproape 2.57 miliarde de yuani sau 399.24 milioane de dolari SUA în aceeași perioadă a exercițiului financiar, semnificativ mai puțin decât în anul precedent la 4.38 miliarde de yuani.

Drept urmare, marja de operare (non-GAAP) a platformei de tranzacționare online în ansamblu a scăzut, de asemenea, semnificativ la 2, 1 la sută (anul precedent: trei la sută).

Platforma chineză de comerț electronic și logistică JD.com Inc. de asemenea, a raportat un rezultat net de minus 3,27 miliarde de yuani sau minus 507,28 milioane de dolari SUA (anul precedent: plus 7,59 miliarde de yuani).

Cu toate acestea, compania a raportat o pierdere nefuncțională de 3, 1 miliarde de yuani din cauza unei modificări a valorii investițiilor.

Câștigurile pe acțiune (anunțuri, diluate) în al treilea trimestru al exercițiului financiar 2021 au fost astfel minus 0, 28 dolari SUA. JD.com realizează un flux de numerar liber de sub 4.16 miliarde de yuani (anul precedent: sub 7.52 miliarde de yuani) sau 645.07 de milioane de dolari SUA.

„Nostru de cotă în creștere a consumatorilor ajutat conduce trimestru puternic rezultate cât mai noi și existente, utilizatorii de cumpărare de produse de înaltă frecvență, cum ar fi supermarket categorii pe JD”, spune Sandy Xu, Chief Financial Officer al JD.com.

Lasă un răspuns