De Ce Fiecare Afacere Ar Trebui Să Folosească Twitter

Ori de câte ori întreprinderile se gândesc la social media, tind să se concentreze pe Facebook și Instagram. Neglijarea altor platforme nu este o practică inteligentă, deoarece pierdeți o mulțime de clienți potențiali.

Twitter este unul dintre cele mai vechi site-uri de social media și continuă să fie utilizat în întreaga lume. Timpul mediu petrecut pe Twitter Ceasuri în La 3.39 minute pe sesiune în conformitate cu acest Oberlo.com articol. Această perioadă de timp ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru a intra în capul unei persoane obișnuite și a câștiga bani de la ei. Dar acesta nu este cu siguranță singurul motiv pentru care ar trebui să petreci mai mult timp pentru a-ți construi profilul Twitter.

Moneda Socială
Johan Berger a fost primul care a folosit termenul „monedă socială” în cartea sa. Moneda socială este în esență satisfacția pe care oamenii o simt atunci când împărtășesc unele lucruri interesante cu alții.

Utilizarea Twitter este similară pentru afaceri și clienții dvs. Vor să afle mai multe despre tine și dacă există conținut exclusiv doar pentru Twitter, adepții tăi se vor simți și mai speciali.

 

Afacerea va avea dreptul să se laude din cauza tuturor clienților, iar clienții vor avea dreptul să se laude pentru că pot vedea toate lucrurile bune despre afacerea dvs.

Deschiderea
A vedea fiecare conversație pe Twitter este extrem de util. Aveți un cont de afaceri și nu există o modalitate mai bună de a avea acces la comportamentul clienților.

Desigur, platforma este masivă și există mii de conversații. Se recomandă utilizarea anumitor instrumente care ajută la vizarea
cuvinte cheie particulare. Exemple bune ar fi Statusbrew, Hootsuite și Tweetdeck.

Traficul Site-Ului Variety
Site-urile web depind de trafic și, cu cât obțineți mai mult, cu atât veți fi mai bine. Twitter nu este ceva grandios atunci când vine vorba de a aduce vizitatori pe site-ul dvs., dar este totuși ceva frumos de avut.

Comunicare Directă
Social media permite companiilor să interacționeze direct cu clientul. Fiecare mesaj pe care îl trimiteți este obligat să primească un fel de reacție. Puteți să vă dezvoltați brandul și să ajungeți la un public mai larg prin:

Rularea diferitelor campanii promoționale.
Crearea de sondaje pentru a afla opiniile adepților tăi.
Promovați postările pe blog.
Prezentați imagini din spatele scenei ale companiei dvs.
Varietatea conținutului este o modalitate excelentă de a încuraja mai multă implicare.

Conversații În Timp Real
Similar cu vorbirea la telefon, puteți avea conversații deschise cu toată lumea pe Twitter. Imaginați-vă că trebuie să comunicați prin e-mailuri. Este nevoie de mult mai mult timp pentru a scrie unul și nu puteți fi niciodată sigur când să așteptați un răspuns.

Identificați-Vă Țintele
Puteți găsi cu ușurință următoarea țintă și tot ce este despre el sau ea. Anunțurile Twitter vă ajută la crearea planului și vă permit să utilizați diverse date demografice, care apoi trec într-o campanie publicitară eficientă.

Locul Perfect Pentru Marketing
Fiecare marketer online aspirant vrea să învețe cât de mult poate. Există o abundență de surse pentru asta, dar Twitter este cu siguranță printre cele mai bune dacă doriți să câștigați experiență.

Persoana responsabilă de derularea campaniei Twitter poate accesa cu ușurință majoritatea conturilor și poate vedea istoricul postărilor. Și să nu uităm instrumentul de analiză care vă permite să fiți cu un pas înaintea celorlalți. Puteți prezice următoarea tendință, legată de afacerea dvs., și puteți deveni proactiv.

Construirea Relațiilor Cu Influențatorii
Fiecare platformă de socializare are o pondere echitabilă de influențatori. Twitter nu face excepție în această privință. Chiar dacă nișa dvs. este extrem de îngustă, ar trebui să existe încă câțiva influențatori care sunt considerați experți.

Twitter este perfect pentru construirea relațiilor cu acești oameni. Puteți începe prin simpla retweeting-le și lăsând comentarii relevante. Deveniți observați și ei ar putea fi cei care vor veni cu o ofertă.

Curatarea Conținutului
Este inevitabil să rămâneți fără conținut la un moment dat. Dacă doriți să continuați să postați cel puțin o dată în fiecare zi, trebuie să căutați alternative. Și unul dintre cele mai bune este să ai conținut generat de utilizatori pe care îl curați.

Cel mai simplu exemplu ar fi desfășurarea unei competiții. Cereți adepților dvs. să tweet imagini în care vă folosesc serviciile sau produsele. Apoi creați un sondaj din cele mai bune intrări și lăsați-i să decidă câștigătorul.

Într-un cuvânt, Twitter are atât de multe avantaje de oferit oricărei afaceri, încât ar fi o prostie să nu investești mai multe fonduri în platformă. Lumea marketingului pe internet continuă să avanseze și dacă nu faceți toți pașii necesari, sunteți obligat să rămâneți în urmă. De aceea este esențial să folosiți mai mult site-uri web precum Twitter.

Lasă un răspuns