Cum Să Creați # Hashtag-Uri Eficiente Pentru A Vă Promova Evenimentul Sau Marca Viral

Hashtags ține trend pe social media, cum au reușit să scânteie conversații despre evenimente, campanii online, marca, și alte afaceri on-line activități. Ei reușesc să adauge o valoare unică campaniilor online, făcând pur și simplu cuvintele să devină virale. Aproape fiecare brand, celebritate sau chiar un artist folosesc hashtag-uri adecvate pe site-urile de rețele sociale.

Cu toate acestea, utilizarea hashtag-urilor necesită o înțelegere a modului de a crea sau de a găsi hashtag-uri relevante și cum să le folosești eficient. Interesant este că sunt utilizate și pentru a vă conecta cu clienții la o scară mai mare și pentru a spori valoarea mărcii companiei dvs.

Nu numai că, puteți crea, de asemenea, un hashtag unic pentru propriul brand pentru a genera discuții între clienți despre activitățile și compania dvs. de afaceri. Există o mulțime de tehnici pentru a crea hashtag-uri relevante care vă ajută să vă promovați brandul sau evenimentul viral.

Păstrându-L Scurt, Dar Distinctiv
Un hashtag poate avea un set de cuvinte sau o frază scurtă care se potrivește mărcii dvs. sau unui eveniment de afaceri online pe care doriți să îl promovați pe social media. Crearea unui hashtag prea lung duce la complexități care distrag atenția clienților într-o mare măsură. Cu siguranță, hashtag trebuie să ofere clienților o idee despre mesajul pe care doriți să îl transmiteți prin eveniment. De asemenea, este important ca utilizatorii să se refere la hashtag-ul dvs., dar nu ar trebui să fie complex.

Mai mult, ar trebui să fie extrem de distinctiv, deoarece există șanse mari ca un hashtag utilizat în mod obișnuit să inducă în eroare clienții și, în cele din urmă, să le confunde.

De exemplu, dacă creez un hashtag pentru o emisiune de premii muzicale, atunci utilizarea #awardshow nu ar atrage utilizatorii, deoarece nu este unică, plus că ar putea să o asocieze cu orice tip de emisiune de premii.

Adăugați O Notă Emoțională La Ea
Hashtag-ul dvs. trebuie să aibă o atingere emoțională, deoarece nu numai că afectează clienții la scară largă, dar îi încurajează și să vă împărtășească postarea. Pentru a ajunge la mase, este important să provocați o reacție emoțională. Este important să-i facă să plângă, râde, sau supărat în funcție de tipul de emoție un eveniment este asociat cu.

De exemplu, campania #ShareaCoke (Share a Coke) a Coca-Cola. Această campanie nu a adunat doar sute de mii de tweet-uri, ci și marca „cocs” conectată cu consumatorii la nivel personal. Când un consumator împarte o sticlă de cocs cu prietenul său, se simte ca și cum își onorează prietenul, mai degrabă decât să promoveze marca de cocs.

Asociați-L Cu Unul Dintre Subiectele Trending
Dacă este posibil să asociați hashtag-ul pentru evenimentul dvs. cu unul dintre subiectele în trend, atunci ar trebui să mergeți în totalitate pentru că atrage un număr mare de utilizatori. Motivul din spatele asocierii este că puteți redirecționa cu ușurință buzz-ul deja în curs de desfășurare către marca dvs. S-ar putea să nu-l puteți folosi mult timp, dar cu siguranță ar declanșa conversații despre marca dvs.

De exemplu, dacă evenimentul dvs. este legat de un protest împotriva Patriarhiei, atunci utilizați #morepowertofeminism.

Corectură Și Asigurându-Vă Că Nu Confundă Oamenii
După ce ați creat un hashtag, este important să vă corectați hashtag-ul pentru a vă asigura că nu are erori gramaticale. De asemenea, este recomandabil să vă asigurați că nu poate fi interpretat greșit de către utilizatori, deoarece ar putea da naștere unei cauze diferite.

Pentru a împiedica oamenii să o folosească greșit, trebuie să determinați diferitele versiuni ale hashtag-ului dvs. care ar putea induce în eroare utilizatorii într-o mare măsură și dacă găsiți vreunul, atunci trebuie să îl schimbați pentru a evita confuzia.

Lipirea Hashtag-Ului Creat Pe Tot Parcursul Promoției
Pe parcursul procesului de promovare a mărcii dvs. sau a unui eveniment pe social media, Asigurați-vă că nu aveți hashtag-uri diferite pentru diferite postări legate de eveniment. Acest lucru împiedică utilizatorii neregulați să vă asocieze postările cu evenimentul sau marca dvs. și le-ar putea distrage foarte mult.

De asemenea, cel mai bine este să vă asigurați că țese hashtag extensiv pentru a ajunge la cât mai mulți oameni ca tine poate. Vă ajută să faceți utilizatorii să vă recunoască ușor marca sau evenimentul.

Lasă un răspuns