Cum Angajarea Adepți Pe Twitter Va Crește Blog-Ul

Twitter este unul dintre numeroasele canale de socializare disponibile astăzi. Dacă aveți un blog, este logic să utilizați Twitter pentru a vă promova postările și pentru a crește numărul de cititori care vă urmăresc. Înscrierea la Twitter este un început, dar este crucial să înțelegeți ceilalți pași din jocul social media. Deși pare descurajant, este posibil să crești conexiuni reale și să contribui la publicul țintă într-un mod semnificativ.

Dacă doriți să știți tot ce trebuie să știți despre creșterea unui cont Twitter, consultați Ghidul twiends followers. Dacă căutați doar câteva sfaturi rapide, iată cum să începeți calea corectă pe Twitter, pentru cele mai rapide rezultate.

Creați Și Programați Tweet-Urile
După pornirea contului de Twitter, este important să vă gândiți la conținutul pe care îl veți oferi publicului. Începeți să creați o serie de tweet-uri. Nu posta nimic încă. Doriți să aveți o bancă de conținut gata atunci când Twitter-ul dvs. este lansat. Încercați să creați suficient conținut timp de cel puțin o săptămână. Puteți analiza și vedea cât de bine răspunde publicul dvs. la ceea ce postați și îl puteți schimba după cum este necesar.

Unele idei pentru conținut includ:

Noutăți în industria dumneavoastră
Când vă actualizați blogul cu o postare nouă
Evenimente din industria dvs. care prezintă interes pentru alții, indiferent de locație
Când căutați o modalitate de a vă programa tweet-urile, luați în considerare platforme precum Hootsuite sau Basecamp. Acestea vă permit să selectați data și ora la care este publicat tweet-ul. Programarea social media oferă beneficii care depășesc planificarea când să postați tweet-ul. Printre acestea se numără:

Posibilitatea de a vedea când este menționat numele dvs. de utilizator
Vă spun când are loc cea mai mare interacțiune
Afișarea de Like-uri și retweet-uri pentru conținutul tău
Anumite programe implică o investiție mică. Dacă sunteți serios în ceea ce privește utilizarea Twitter pentru a vă dezvolta blogul, merită timpul și costul.

Profitați De Hashtag-Uri Pentru A Ajunge La Utilizatori
Hashtag – urile vă vor ajuta Twitter-ul să ajungă la un public larg decât să creeze tweet-uri și să spere la cele mai bune. Utilizarea unui hashtag asociat cu anumite cuvinte, fraze sau mărci creează un hyperlink în universul Twitter. Aceasta leagă tweet-urile dvs. de conținut asemănător. Când indivizii caută acel hashtag specific, îl vor găsi pe al tău printre ei.

În timp ce nu doriți să faceți din fiecare cuvânt un hashtag, există beneficii pozitive pentru utilizarea lor în mass-media socială a blogului dvs. În principal, hashtag-urile creează angajament și unitate. Acestea permit celor care doresc să descopere canale de socializare precum a ta. Afacerea dvs. poate detalia și comercializa către oamenii potriviți atunci când puneți Twitter pentru a utiliza corect. Utilizați hashtag-urile într-o varietate de moduri, cum ar fi:

Zilele săptămânii (#FollowFriday)
Pentru a încuraja adepții să vă urmărească sau să vă retușeze pe dvs. sau pe cineva din industria dvs.
În plus, puteți utiliza un hashtag care implică domeniul site-ului dvs. web. Acest lucru vă va familiariza publicul cu numele de domeniu pentru site-ul dvs. web.

Utilizați Twitter Pentru A Încuraja Evenimente Live Și Adunări
La un moment dat, blogul dvs. ar putea fi implicat într-un eveniment în care puteți face o întâlnire și salut. Acest lucru ar putea fi la o expoziție, pentru produsele care sunt legate de cele afișate pe blogul dvs. Sau, ar putea fi la fel de simplu ca platforma pe care este găzduit blogul dvs., ajutându-vă să câștigați adepți și expunere la nivel local.

De exemplu, utilizatorii WordPress se implică în WordCamps unde împărtășesc cunoștințe și tactici cu alții din comunitatea lor WordPress. Puteți utiliza Twitter pentru a vă avertiza adepții cu privire la evenimentele la care veți participa, permițându-le să se implice și chiar să vă întâlnească.

Crearea Postărilor De Blog Pe Care Cititorii Dvs. Le Caută
Prin Twitter, veți obține o mai bună înțelegere a publicului dvs. și a tipului de conținut pe care îl caută. Oamenii pot căuta materiale despre ceva nou în industria dvs. Sau vor să rezolve o problemă despre care nu se vorbește pe larg. Prin Twitter, puteți obține feedback despre tipul de conținut pe care îl caută. Acest lucru poate fi realizat prin:

Conversații directe
Mesaje Private (cunoscute sub numele de DMs)
Sondaje pe Twitter
După ce ați identificat o nevoie și cum să vă serviți cititorii, puteți crea conținutul pe care îl caută. Puteți să vă publicați conținutul pe Twitter și să ajungeți prin etichetarea utilizatorilor cu care ați vorbit. Acest lucru creează conștientizare și oferă utilizatorilor sentimentul că ați stabilit o legătură personală cu aceștia. Acest lucru este ceva ce nu vor uita prea curând. A fi social cu cititorii dvs. le arată că vă pasă de nevoile lor.

Prea Valoros Pentru A Trece În Sus
Twitter oferă bloggerilor și cititorilor beneficiile interacțiunii și îndeplinirea unei nișe. Ambele creează relații valoroase și un plan de marketing gratuit. Dacă blogul dvs. nu are un spot-pe Twitter, începeți astăzi. Vă veți conecta și veți ajuta mulți oameni cu ceea ce oferiți și soluțiile pe care le caută.

Lasă un răspuns