AT & T: rivalul T-Mobile vizează acționarii

CFO presupune că impulsul activității mobile AT&T, care a dus la creșterea vânzărilor și EBITDA, este durabil.

În SUA, AT & T este în special în concurență cu operatorul de rețea mobilă T-Mobile US Inc. și operatorul rețelei de telecomunicații Verizon Communications Inc.

Tarifele simplificate, experiența îmbunătățită a clienților și performanța rețelei au contribuit la reducerea tarifelor putinei și la creșterea valorii duratei de viață a clienților.

În plus, ARPU (venitul mediu lunar pe utilizator) pentru telefoanele postpaid, care a intrat sub presiune în acest an din cauza diferitelor promoții, ar trebui să se stabilizeze din nou în 2022.

Acest lucru se datorează unei recuperări așteptate a vânzărilor internaționale de roaming și adoptării continue a tarifelor cu ARPU mai mari de către clienți, potrivit Grupului tk.

Aproximativ 20 la sută din smartphone-urile postpaid ale companiei utilizează în prezent tariful cu cel mai mare preț (Elite nelimitat), care este tariful cu cea mai rapidă creștere a companiei.

Pe măsură ce ARPU pentru telefoanele postpaid se stabilizează în 2022, AT&T se așteaptă la venituri mai mari din serviciile mobile din cauza unei baze de clienți postpaid în creștere, a spus Desroches.

Lasă un răspuns