10 Do și Interdicții de a utiliza Twitter pentru afacerea dvs.

Platforma populară de microblogging „Twitter” Ia cu asalt lumea social media! Atunci când este utilizat corect, Twitter poate face minuni pentru afacerea dvs.!

Iată o listă de verificare a Do ‘ s și Interdicții de a folosi Twitter pentru afacerea dvs. Țineți cont de aceste puncte și veți putea profita la maximum de platforma populară de tweeting.

Do ‘ s
1. Păstrați-L Concis:
Există un motiv pentru care Twitter vă oferă 140 de caractere. Cu toate acestea, tweet-ul dvs. ar trebui să fie în mod ideal între 100-115 caractere. Acest lucru oferă publicului dvs. spațiu pentru a adăuga conținutul lor și le permite să rămână implicați în conținutul pe care îl postați. Nu uitați, adăugarea prea multor hashtag-uri vă va limita, de asemenea, capacitatea de a transmite mesajul.

2. Utilizați O Abordare Strategică Tweeting:
Pentru a tweet inteligent, afacerea dvs. trebuie să adere la o bună strategie Twitter. Când tweeting, aveți grijă la conținutul pe care îl alegeți. Utilizați surse de încredere, încorporând hashtag-urile utilizate de publicul țintă. Verificați și strategia dvs. de tweeting, astfel încât să o puteți ajusta acolo unde este necesar.

3. Rămâi Angajat Cu Adepții Tăi-Tweet Des:
Ca și în cazul oricărei platforme de socializare, interacțiunea socială cu adepții dvs. se dovedește a fi foarte eficientă și conduce vânzări semnificative. Pentru a vă menține comunitatea Twitter puternică, interacționați cu adepții dvs., încurajați-i să retweet. Dați-le un motiv să vă citească postările și să le arătați că le păstrați în centrul afacerii dvs.

În ceea ce privește cât de des ar trebui să tweet depinde de fusul orar. Cea mai bună strategie este să experimentați și să monitorizați timpul în care simțiți că publicul dvs. este cel mai activ. Începeți cu cel puțin 3-5 tweet-uri pe zi și apoi ajustați corespunzător.

4. Tweet Promoții Pentru Că Urmașii Tăi Fac:
O modalitate simplă de a spori eficiența strategiei dvs. de tweeting este de a promova tweet-urile. Utilizatorii Twitter urmăresc mărcile, uneori cu simplul scop de a fi conștienți de oferte și promoții speciale. Acești utilizatori au mai multe șanse să cumpere servicii de la companiile pe care le urmează. Prin urmare, păstrați-le întotdeauna la curent.

5. Coordonează Culorile Și Folosește Imagini Vizuale:
Nimic nu atrage mai mult ochiul decât o paletă de culori bună și imagini atractive. Cercetările arată că utilizarea imaginilor în tweet-ul dvs. poate crește foarte mult dorința de a vă citi conținutul. Paletele coordonate Color ajută, de asemenea, la declanșarea unui semnal de cumpărare și oferă o imagine profesională a mărcii, arătând utilizatorilor dvs. că vă referiți la afaceri.

Interdicții
1. Implicați-Vă Numai Cu Adepții Voștri:
În timp ce rămâne activ cu urmașii dvs. este crucial pentru afacerea dvs., nu trebuie să vă limitați doar la adepți. Rămâneți la curent cu tendințele actuale și influențați personalitățile din afacerea dvs. și faceți parte din conversații interesante pe Twitter.Acest lucru vă va menține utilizatorii entuziasmați și nimic nu vă va ajuta mai mult în creșterea publicului.

2. Deveniți Egoist În Tweet-Urile Dvs.:
În timp ce mulți utilizatori Twitter urmăresc mărci pentru simplul scop al promoțiilor și ofertelor speciale, prea multe tweet-uri promovate pot avea ca profilul dvs. să fie considerat egoist și neprofesional. După cum afirmă un citat celebru, ” varietatea este condimentul vieții.”Ar trebui să păstrați un amestec de conținut promovat, interesant și informativ pentru a vă menține atenția utilizatorilor.

3. Fii Un Bot Twitter:
Twitter poate permite în mod eficient afacerea dvs. să rămână în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, dacă tweet-urile dvs. sună ca un robot, veți începe încet să pierdeți adepți. Luați platforma ca oportunitatea perfectă de a vă conecta cu clienții dvs. și de a le arăta cum vă referiți la afaceri. Conectați-vă cu clienții și transmiteți vocea mărcii dvs. prin tweet-uri politicoase, interesante și informative.

4. Fii O Victimă A Hashtag-Urilor Peste Utilizare:
Hashtag-urile sunt minunate pentru a vă ajuta să ajungeți la un public mai larg. Cu toate acestea, utilizarea excesivă a hashtag-urilor vă poate distrage instantaneu utilizatorul de mesajul principal de afaceri și vă poate face să arătați ca un spammer. În timp ce hashtag-urile sunt distractive de utilizat, ele trebuie folosite cu ușurință și cu atenție. Pentru a fi în siguranță, nu includeți mai mult de 2 etichete hash informative scurte.

5. Înstrăinați-Vă Adepții:
Cel mai rău lucru pe care îl puteți face pe Twitter este să vă înstrăinați adepții. Aveți o platformă excelentă pentru a transmite mesajul dvs. către mii de oameni, profitați la maximum de el! Păstrați-vă adepții implicați activ în discuții. Este o practică bună să folosiți stimulente pentru a recompensa implicarea clienților. Veți observa că vor exista utilizatori mai activi prin utilizarea acestei strategii.

De asemenea, permiteți publicului dvs. de Twitter să ofere sugestii cu privire la ceea ce ar dori să vadă. Lăsați-i să orienteze direcția postărilor dvs. și veți avea adepți fideli pe viață.

Cu condiția să păstrați aceste simple DOS și interdicții în minte, afacerea dvs. va avea o prezență puternică pe social media și inimile clienților dvs. apreciați.

La urma urmei, clienții dvs. conduc afacerea dvs. și platformele de social media precum Twitter servesc ca o sursă neprețuită pentru a străluci!

Lasă un răspuns